Kleurrijke smaken om te delen

Elk jaar gaan wij van Verstegen weer op zoek naar nieuwe, verrassende smaken die u als versspecialist kunt gebruiken voor uw barbecuegerechten. Ditmaal haalden wij onze inspiratie uit Mexico en de Caribbean. Hier kan elke barbecueliefhebber zijn hart ophalen, want deze traditionele keukens bieden oneindig veel inspiratie. Grote vleesdelen, slow cooking en kleurrijke ingrediënten als limoen en chilies. Barbecue draait in Mexico en de Caribbean om sharing. Samen de maaltijd delen, proeven en genieten.  Deze barbecuebelevingen hebben wij meegenomen en vertaald naar een aantal inspirerende recepten en producten. Onmisbaar voor een smaakvolle barbecue!

 


Caribische Jamaican jerk
De Jamaican jerk is een kruidenmengsel uit het Caribisch gebied en is een essentieel element in de Jamaicaanse
keuken. Vlees of groenten worden hiermee ingewreven en dan geroosterd op de barbecue of in de oven. Deze mix komt voor in een droge variant, een pasta en een marinade.

World Grill Jamaican jerk
De World Grill Jamaican Jerk is pittig door verschillende soorten chili ’s en heeft een fris tintje dankzij de citrussmaak. Ook proef je hier de nootmuskaat & piment terug.
Gebruik: 40-50 gram per kg.

Spicemix Jamaican jerk
De Spicemix Jamaican jerk heeft smaaktinten als chili, piment, nootmuskaat, peper en kaneel. De spicemix is veelzijdig inzetbaar en is geschikt voor vlees, kip en vis.

Mexicaanse temperamentvolle smaken
Wij waren direct onder de indruk van de traditionele eetcultuur in Mexico. Leef om te eten, zeggen ze daar. En dat zie je overal terug.

Mole puebla
Een mole is een Mexicaanse saus met onder andere chili ’s, vruchten, kruiden en specerijen. Een mole kan gebruikt worden als glace, voor het maken van een vulling, voor het aflakken van vlees, als smaakmaker bij de worstmakerij en voor soepen. In de Mole Puebla proeft u de rijke combinatie van cacao, honing, een vleugje anijsachtige smaak van venkelzaad en het aardse karakter van kaneel.

Spicemix Oaxaca
De Spicemix Oaxaca kent zijn herkomst uit de streek Oaxaca, deze bevindt zich in het zuidwestelijke gedeelte van Mexico. De Spicemix Oaxaca is een warme spicemix waarin het kleine bittertje van de sinaasappelschil en het kruidige van oregano goed in balans zijn.

 

X Hartelijk dank voor uw aanmelding. U ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging op uw mailadres!
X U heeft het leeslimiet van twee artikelen bereikt. Om meer artikelen te kunnen lezen moet u inloggen met een van de onderstaande opties.

Inloggen met Facebook Inloggen met LinkedIn