Internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL Paris 21-15 oktober 2018

01

Jan.

A

by Bart

De internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL Paris vindt plaats van 21 tot en met 25 oktober 2018 in Parijs. De beurs heeft dit jaar enkele maanden eerder dan gebruikelijk het exposantenplatform geopend. De SIAL Paris 2018 vindt plaats in de hallen van het beurscomplex Paris Nord Villepinte.

Naar verwachting nemen meer dan zevenduizend bedrijven deel met een stand, waarvan ongeveer 85% niet-Frans. Ook vanuit het Nederlandse bedrijfsleven is er belangstelling voor deelname. Nederlandse exposanten kunnen vanaf 16 m² een individuele stand boeken of vanaf 9 m² inschrijven voor een stand op een van de door Gielissen georganiseerde landenpaviljoen, Dutch Pavilions.

Ruim zeventig procent van de 155.700 bezoekers in 2016 was van niet-Franse nationaliteit en kwam met name uit de overige EU-landen, maar ook van andere delen van de wereld.

Naast SIAL Parijs organiseert de SIAL jaarlijks een aantal satellietbeurzen. Op de agenda staan: SIAL InterFOOD (22 t/m 25 november 2017 in Jakarta), SIAL Middle East (12 t/m 14 december 2017 in Abu Dhabi), SIAL Canada (2 t/m 4 mei 2018 in Montréal) en SIAL China (16 t/m 18 mei 2018 in Shanghai).

Promosalons Nederland is de Nederlandse agent voor alle beurzen van het SIAL Network. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deelname aan één van de SIAL-beurzen kunnen contact opnemen voor het reserveren van een stand of voor het aanvragen van een offerte.

X Hartelijk dank voor uw aanmelding. U ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging op uw mailadres!
X U heeft het leeslimiet van twee artikelen bereikt. Om meer artikelen te kunnen lezen moet u inloggen met een van de onderstaande opties.

Inloggen met Facebook Inloggen met LinkedIn