Nieuwe snack: Zeeuwse kroepoek in drie smaken

01

Jan.

A

by Bart

Op Anuga in Keulen heeft Wilthagen een nieuw snack- en tussendoorconcept gepresenteerd: Zeeuwse kroepoek. Een volledig in Nederland geproduceerde, ambachtelijke kroepoek met lokale ingrediënten als Oosterschelde zeewier, Hollandse uien en Noordzeegarnalen.

,,De Zeeuwse kroepoek is een nieuwe pijler van ons familiebedrijf,” aldus Frank Wilthagen. ,,Onze expertise in het machinaal produceren van kwaliteitsknabbelspek en leverworst komen in het nieuwe concept min of meer samen. De mooie natuurlijke ingrediënten uit onze directe omgeving maken de kroepoek uniek.” De interesse van de internationale retail is naar eigen zeggen groot. Nog dit jaar start de verkoop bij verschillende retailers en speciaalzaken.

X Hartelijk dank voor uw aanmelding. U ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging op uw mailadres!
X U heeft het leeslimiet van twee artikelen bereikt. Om meer artikelen te kunnen lezen moet u inloggen met een van de onderstaande opties.

Inloggen met Facebook Inloggen met LinkedIn